Profi tapétázás

A 70-es, 80-as években nagy divat volt a tapéta, majd egy időre eltűnt az emberek köztudatából, mert a virágmintás falak jutottak az emberek eszébe róla. Viszont napjainkban újra nagy divat lett a tapéta, ugyanis millió fajtából lehet választani, így ma már mindenféle modern minta megtalálható a kínálatban.

Nem elég a megfelelő tapétát kiválasztani, a felrakásához ugyanis szakemberre van szükség. A tapétázás a szobafestő-mázoló dolga, hogy tökéletes eredményt kapjunk. Többféle tapéta létezik, van amelyikhez makulatúrázni kell előbb a falat és van amelyik hátoldalán ez a plusz réteg már megtalálható.

Profi tapétázás

Van olyan tapéta amelyik felrakásához a falat kell tapétaragasztóval megkenni és vagy olyan ahol a tapétát, ez mindig a csomagoláson van feltüntetve, illetve többfajta tapétaragasztó kapható a boltokban, tehát érdemes az eladó tanácsát is kikérni. A falakalt szakszerűen elő kell készíteni, mert a vizes nedves papírnak súlya van és ha a fal omlik, akkor a tapéta leesik a falról vakolattal együtt. A szobafestő-mázolóra így szükség van, mert a falat előtte rendbe kell hozni.

Amennyiben szakembert keres a tapétázáshoz, úgy hívjon minket bizalommal, készséggel állunk a rendelkezésére!

Forrás: lakasfelujitasbudapest.eu, 2021-01-11 10:26